Comparison images

These four visuals show a before and after of the previous scheme versus the newly resubmitted scheme.

 

Use your mouse to pull the images across to compare the 'before and after'.

You will see that the new scheme is two storeys lower in height and significantly less bulky. There have also been a number of design changes which improve the quality of design, including the vertical articulation of the facade.

 

 

This view is looking south down the canal and shows how the scheme has reduced both in height and bulk

This view is looking west and shows how the scheme has reduced in height 

This view is looking south from Little Venice and shows how the scheme has reduced in height 

This view is looking north from Little Venice and shows how the scheme has reduced in height